onsdag 9 mars 2011

Den finaste konsten som finns!

Hmm, nu vet jag inte hur det ligger till med mina bilder... den ena gick inte att rotera, så du får rotera på ditt eget huvud istället ;)



Denna bild till vänster är en närbild på mig. Bilden här nedan är på delar av familjen, dock syns inte självporträttet på konstnären...för han är så bra på att hoppa så den bilden finns inte med, " hoppat ur bild" haha. Denna fina målning sover jag under varenda natt då detta är istället för sänggavel. Sååå fin.
Det finns en nackdel med att låta sina barn måla direkt på väggarna! NEJ, inte för att dom målar ohämmat överallt, det är en skröna, nej det är för att man kommer till en punkt då man behöver av olika skäl måla om. Som vid flytt till exempel. Det är lika svårt att måla över en sån här målning som att skicka tillbaka foton till skolfotografen.

Så pass på å njut!

tisdag 8 mars 2011

Har bytt soffskal.

Hej på dig, nu var det ett tag sen igen...
I ett tidigare inlägg skrev jag om vår soffa Göteborg. En soffa vi gillar men är såååå sunkig. På bilden nedan ser du sunksoffan, kanske ser man alla fäckar av te, kaffe, choklad, välling och troligen fotsvett...haha. Jag och min man kom till "the house of spa" IKEA och hittade det tyg jag en tid har sökt efter! Det var riktigt skoj att sy men ruggigt tråkigt att sprätta alla sömmar (jag använde det gammla som mönster), klippa var inte heller skoj, ja inte när årets första soldag krockar med soffskalsdagen... Här vill jag höra ett WOW!
Se nu faktiskt det är rent. (nu får du läsa detta med städoraklets
svensk/engelsk dialekt på äntligen hemma)

Nu känns det snyggt fräscht, dock lite hal... men så fint!!