tisdag 24 augusti 2010

Längtan...

Ja nu är längtan hem ganska så stor, och har så många dar kvar! På något vis så spelar det ingen roll att jag har hur kul och bra som helst här på min utbildning, men jag vill HEM! Kan det ha att göra med inte bara familjen i sig utan även att man vill boa in sig för hösten, börja gå i ide på något mysipys vis? Just som jag sitter här på hotellrummet känner jag för att gjuta, sy och måla, kreativiteten bara sprudlar!
Kram på er.

söndag 22 augusti 2010

Skogens guld...


Vilken fantastiska lycka det är när man hittar skogens guld. Man letar och söker på alla tänkbara platser. Vart bor svampen igentligen? Man har ju hittat "här trivs-svampen" skogar, men icke! Ingen svamp där inte, och rätt var det är står Herr Kantarell mitt på en torr stig!! Fattar ingenting. I helgen har vi hittat några fina svampar, just såhär som på bilden, i/under gräs!

Nu hoppas jag att det ska regna på nätterna och solsken på dagarna så jag hittar fler svampar till helgen, det bästa med årets svampjakt är att "mini" tycker att det är superkul och har utsett sig själv som svampsökarproffset!
Jag är ju inte så himla förtjust i matlagning, men dessa lyckades jag snickra ihop en god svampomelett, och ungefär där slutar mina matkonster... Tur att jag är gift med en matlagningsglad!

Har du svamprecept?
Jag tar gäärna emot:)
Kram, Annika