fredag 4 juni 2010

vikarie


Hej på er !!! Om det är någon där ute som har missat det, så är Annika bortrest. Och kommer att vara det i 5 veckor, så nu ligger ansvaret på mig. Hennes man. Detta är nytt för mig, så var snälla !!


Hur ska jag komma ihåg och gå in och prata med er....


Ja, ja.... jag ska nog komma på något. Jag har inte lika stort intresse för inredning som min fru, men jag hoppas att ni glidder in ändå för att se vad jag hittar på.

Jag har ett stort intresse för fotboll, och jag vet inte om ni har koll. Men, om 8 dagar börjar fotbolls-vm borta i Sydafrika.

Låt mig vara en länk för er, titta in och läs mina referat/inlägg. Så kan ni briljera dagen efter på jobbet eller till mannen.


Ja, jag vet. Det är inte riktigt rätt forum för denna blogg, jag ska försöka komma på något om inredning också.


Ha det så bra där ute, så ses vi snart igen.


M.v.h Vikarien

tisdag 1 juni 2010

Härliga Rhodos


Nu är jag tillbaka, efter en härlig vecka på Rhodos. Tack mor och Anders, för att ni gav oss möjliheten att få uppleva detta. Det betyder jättemycket.


Kram på er !!!!


Och till er andra, spana in detta och boka in er till grekland.



söndag 30 maj 2010

Borta bra, hemma bäst


Sådär ja, då har man varit på utflykt en vecka...Rhodos! Det var så välbehövligt att komma till värmen och tina upp lite....När vi landade i morse (söndag) var det ca 5 grader varmt/KALLT här i svedala. Vi läste i Aftonbladet att vi hade 28 grader och det kan nog stämma. Igår var det fantastiskt skönt att guppa i turkost vatten i medelhavet med utsikt över Turkiska bergen....
Mannen får trixa lite imorgon med att överföra bilder...hoppas att det finns något fint att visa dig.