måndag 24 oktober 2011

Bloddy monday

Nä nån jäklarns måndag är det väl egentligen inte, min son "stor" blir 15 år idag och det ska ju såklart firas, och det har det gjorts fast på ett annorlunda sätt. I helgen firades han hemma men idag på sjukan, dags för en högdos. Inte så lajbans såklart för honom men det kommer lite grattislämnare hit och hela jag menar HELA avdelningens personal klämde in sig i vårt minimala rum för att stämma upp i sång!
Allt händer på samma gång, Stors firande, släkten kommer och min man rövar bort mig på SPA!!!, bäst att passa på när så mycket barnvakt finns tillgänglig. Det var helt fantastiskt att komma ner i varv på ett varmt härligt spa i några timmar, välbehövt efter denna märkliga höst.
Mellan landningen och uppladdningen från kalas-spa-sjukhus hade jag ett STORT behov att förverkliga mina kransideer. Man kan inte ha för många kransar, inne som ute. Men jag har för få, helt klart!!
Det enkla är oftast finast tycker jag själv, denna gång är det helt vanlig mossa plockad från egen mark, tror inte grönmossan är fridlyst men det kan se lite naket ut om man norpar förmycket. Grenen vet jag inte hur den hamnat hos oss, tror att den för länge, länge sen kom i nån köpebukett, men som blivit sparad.
Jag kan inte säga att jag längtar till vintern, blir mer och mer en värmesökare, fast julen och allt lull-lull som hör julen till, det gillar jag! Jag bara bubblar av att få presentera mina jultankar för dig...men vi suger lite till på den karamellen. Ser fram emot ett homeparty snart!
Kram påre!