torsdag 24 februari 2011

Heja Djurgården...

....ja, men trots det måste jag säga att denna fantastiskt fina handuk verkligen är FIN! Sonen mittimellan har sytt den i syslöjden till mannen min i födelsedagspresent. Han fyller inte förrens i April men mittimellan kunde inte hålla sig. Förstår ju varför! Handduken är riktigt härligt stor och lång, av kraftig froté, så visst blir detta en favorit vi alla nog kommer att smygnorpa när den rätta ägaren inte märker något..hehe
Värme, glädje och lycka att ha just mina ungar!

tisdag 22 februari 2011

Vatten

En droppe vatten hade suttit finfint just nu! Här har man varit vaken sen i arla, jobbat hela dan, åkt till Atelje Linslusen för att rodda mina saker inför försäljning imorgon, kommer hem sent och bara lääängtar efter en dusch och en kopp te....men vad händer?
JUST DET!!!
INGENTING!
DEt förbannade vattnet vill inte komma i en fin stril ström. Vill man ha vatten får man gå ett kvarter bort för där är det istället översvämmning! Tänk att det behövs så lite för att man känner att liven "blir hopplöst".
Sänder en tanke till 2/3 av världen som inte har vatten son en självklarhet. Nu ska jag gå å lägga mig, skämmas en hel del och tänka på glädjen och lyckan av vatten! Men vänta lite nu... uttrycket "inte ens vatten värt" är ju helskruvat!
Godnatt

söndag 20 februari 2011

Fjärlilar i magen

Hej söndag!
Jag har haft en sån himla bra och arbetsam dag idag! Men jag e så pirrig... jag har fått en sån rolig förfrågan att ha en försäljning av "Design by Vretinger" på ett party som Ateljé Linslusen annordnar. Vi är fler i "samma båt" men jag känner mig så oruttinerad så jag har inte jobbat av mig nerverna än. Det ska bli så himla kul.
Det är mycket partyn i rullning nu, då menar jag inte party, fest-fest, utan försäljning. I kväll var jag på ett trevligt Capri-party, på onsdag är vi fyra som ska visa och om någon vecka (lite osäker på datum) så ska Årstidens bästa ha party, så sköj. Nu ska jag faktiskt avrunda här och titta lite på nya Big brother...Men säg det inte till nån...sssshh
Gohatt