fredag 2 april 2010

Mickel & Bambi




I dag är det lååååångfredan, kommer ni ihåg hur trist det var när man var liten?, ALLT var stängt och igen bommat. Det kanske inte är bättre idag, här i Dalarna är det som en vanlig söndag ju. Lät jag 08 dryg nu kanske? Men jag har vant mig vid lunket och man gör mer med sin familj när allt är stängt. Jättebra!
Men nu har vi förflyttat oss till "Rävtorpet" över påsken. Här blir man bortskämd :) Just nu sitter jag med översta knappen i jeansen uppknäppt, proppmätt efter en god middag! Här på landet känner man sig ett med naturen, lilla Bambi kommer och slappar oblygt under fågelbordet, på sommarbilden är lilla Mickel bara en liten busig valp. Det går inte att lämna något liggandes på gräsmattan, då kommer han studsades och tar "bytet". Jag har fått plocka fram ett antal sandaler från under ve´bon. Men nu är han stor och har flyttat "hemifrån". Ibland är det tråkigt med naturens gång, men jag tror att han visar sig i sommar igen. Hoppas på det iallafall...

onsdag 31 mars 2010

VÅR


Det som göms i snö kommer fram i tö!
Jag och mini var ute och lekte i trädgården då vi plötsligt får syn på...blombebisar!! Det kändes såå härligt att se att under det där vita så lurar ändå våren...

tisdag 30 mars 2010

"Att tiga är guld"




Ordpinnar kan man göra mycket skoj med, allt från att hänga i gardinstången, på dörrhandtag, sänggavlar till att lägga i ett blomsterarrangemang. Använd fantasin, VARNING brukar vara tacksamt av männen vissa dagar i månaden, haha.




söndag 28 mars 2010

Hjärtan


Påskfjädrar i all ära men jag föredrar hjärtan! Dessa små minihjärtan kan man återanvända hela året om, beroende på vart man placerar dom så blir det rätt för årstiden ändå. Mitt påskris har jag inte stående i någon vas inte, varför inte hänga det i fönstret? Sagt och gjort= jättefint. Jag hittade suupersmå klänypor i en hobbyaffär, med dessa satte jag fast hjärtat i riset med. Minihjärtan med eller utan snöre 20 kronor.