fredag 30 december 2011

En liten raring till pangpang




I detta inlägg hade jag då tänkt dela med mig hur jag gick till väga för att få dessa raringar...men som du listat ut gick inta min värld i teknikens tecken idag heller. När bilderna laddas in till datorn hamnar dom upponer...


Dessa tu är små som en kaffekopp ungefär, chokladsmak i sockerkaksbotten och chokladmousse där imellan.

Smirr i smarr!


Jag tar en liten pause till nästa år ;)

Ska få lektion imorrn av en mer teknisk tös...


So,

HAPPY NEW YEAR

torsdag 29 december 2011

Grrr

God afton i stugorna. Kan här med bara bekräfta att jag tillhör besläkten analfabeter gällande teknisk apperatur, jag tillsammans med 70+are... Jag har tagit ganska okey bilder med min nya kamrat iPhone , men HUR jag får dom nån annan stans har jag ingen aning om. Så för att inte låta mer bitter o besk bör jag bara tacka för att du titta in idag, vi hoppas på bättre äventyr i morrn.
Kram till just dej!

onsdag 28 december 2011

Ett litet test bara

God morgon! Detta inlägg är bara ett litet iphone test , jag har precis införskaffat den.
Jag återkommer lite under dagen, har inte koll på bildöverföring än...
Kram

måndag 26 december 2011

O stormiga natt



Som ni vet vid det här laget trivs jag ganska bra bland stammar och mossa dvs skogen, speciellt skogarna i Dalarna...hittar alltid något skoj. I går tog jag mig en lov för att mest sortera tankar men spanar snart in något rostigt som ligger å skräpar. En stor fyrkantig gamal mjölktunna, en OK-dunk, en färgpytts...mmm rosttorsk som jag är var det bara till att släpa...Någon med mörkare röst sa med sammanbitna läppar: Mhm, ska vi ha det där med oss hem i bilen!?

-JAPP!


Idag när jag skulle gå samma runda för att försäkra mig om att jag inte "glömt" något såg skogen lite annorlunda ut... Preciiis där på min fyndplats låg 7 träd omkullblåsta! Tack för det "Dagmar". Darn.


Kram!