lördag 31 mars 2012

Fotavtryck

Idag har dottern och jag roat oss med att trycka på T-shirts. Det kanske inte blev fullt lika fint som vi hade trott men kul var det. Ikväll ska vi ha gäster och premiär grilla. Tyvärr är det vackra vår vädret som bortblåst men har vi sagt att vi ska grilla så ska vi grilla. Denna gång är vi lite bättre förberedda än när vi hade middagsgäster sist. På en timme skulle vi baka pizza deg, göra glass, duka, städa.... Ni förstår säkert ekvationen. Igår städade jag och i förrgår fixade jag glass cheescake. Let them come, I'm ready!!
K

onsdag 28 mars 2012

Landet Vår

Finns det ett land där det är vår jämt, för då vill jag flytta dit!? Jag är så lyckligt lottad att få vara mammaledig precis nu. Allt det som många arbetande människor drömmer om, som att ta en kopp kaffe i solskenet eller gå en promenad och höra gruset knastra under fötterna, hinner jag. Lite pyssel hinner jag också med. Inspirerad av A har jag sytt ett påslakan till lilltjejen. Den har jag lagt i hennes mysiga häng vagga. Snart har hon växt ur den men jag tror att den får hänga kvar ändå!
K

söndag 25 mars 2012

Basketkängor

Dottern har inhandlat sig nya skor våren till ära. Måste medge att jag skulle vilja ha likadana. Hade ett par röda för lääänge sedan. Jag undrar om A också hade ett par? K