lördag 27 mars 2010

Påskvecka


Men vadå växthus och sommar, vi måste ju ta PÅSKEN först! Denna vecka ska jag bjuda dina ögon på mina påsksaker (Design by Vretinger), jag har flera blider att välja på...hm, vilken ska jag ta först? Vad kom först hönan eller ägget??, Äh, inget!, kycklingen såklart!

Växthuset


Det växthus som står på tomten huseras mest av ruttna tomater och spindlar ,ja sommartid, så du kan ju förstå att det inte är ett tillhåll för mig! Då får man fantisera sig ett och jag börjar redan nu, varför vänta till sommaren...?

fredag 26 mars 2010

Den lilla fåtöljen



Jag vet inte om jag är mest glad över att få bilderna ända hit efter att ha tok-krånglat med kamerans och datorns olika funktioner, eller att jag har klätt om denna lilla fåtölj i samarbete med en kreativ 3åring. Ko-tyget sattes dit på härliga 90-talet då jag troligtvis drabbades av "galna ko sjukan", allt som var ko-mönstrat skulle jag bara äga! Idag tog vi ett pluttrigt mer praktiskt tyg. Mini sitter dagligen i sin lilla fåtölj så nu är det en oglansig vaxduk, så fiffigt. Den känns inte riktigt bra med trärena armstödsskenor, dom blir nog svarta inom kort.





onsdag 24 mars 2010

Afrodans







Apu, apu, pust och stön! Då har man varit iväg till veckans roligaste motionsform...afrodans. Du borde prova, det är otroligt jobbigt, och fantastiskt kul. att dansa är ju en garanterad humörshöjare och ser man ut så här som ovan är ju det en glädje bara det... fast jag ser nog mer ut som en propeller tror jag...

måndag 22 mars 2010

Master bedroom


I helgen var det stor uppståndelse i vårt hem!! Vi låna stege av grannen och klättrade upp på vinden, med mirakulös akrobatik kom vi igenom det lilla hålet upp till spökena... Alla var vi lika nyfikna.
Man tror inte att det är så stort som det faktiskt är. I mitten är det 3m upp till nock!
Kan ni se hur detta skulle kunna vara som ett master bedroom kanske!? Murstocken e ju så häftig, kanske skulle få en vitare kulör än nu, haha. Ett fönster rakt fram som vätter mot skogen...Mmm
Och jag som alltid fryser, värmen stiger ju, PERFEKT
Nja, fantisera går ju. Ska nog be mannen att köpa en triss hem från träningen...

söndag 21 mars 2010

Shabby chic

Men är detta sanning?, då har det ramlat ner sånt där vitt elände från det där förr så fint blått en bit upp!

Nu har jag skottat och skottat å medans jag kämpa och slet försökte jag tänka positivt.

Tanke,
nr 1. Detta är nödvändigt för att få ut bilen, alltså är jag en uppfartshjälte!

nr 2. Om några veckor tar vi stålmåsen till stranden, då är jag fast och fin som en god pralin, haha!

nr 3. Jag har fått en hel uppfart som e "shabby chic"inspirerad,vit och lite nött... Poppigt va?!

nr 4. det vita eländet är här oavsett om jag tjurar över det, lika bra att vara glad! brukar ju uppskattas av folk runt omkring.

nr 5. Nu när jag ska proppa i mig något smaskigt kan jag försvara mig att jag har rört på mig. (hm hur var det med nr2 nu igen..., äh, jag skottade mycket, jätte mycket!)