fredag 18 februari 2011

Man blir ju bra stolt

Ja, kan du tänka dig!...
Denna fantastiska lilla stol har min alldeles egen son gjort i träslöjden till sin yngste bror! Att få sina barns teckningar, halsband eller vad det nu kan vara de åstadkommit under åren så blir man så himmla glad, jag fullkommligt älskar de små konstnärerna. Du kanske känner igen dig?! Ta då den känslan och trippla, för när sina barn gör något till sina syskon, ja då dör man nästan av värme och lycka!! Dessutom att vara så uppmärksam att man bränner in favoriten: barba skön (ironiskt nog den konstnärliga barban)
Så fantastiskt fin och välgjord.
Lycka.

torsdag 17 februari 2011

The Addams family VS Annikas lampa

Nu behöver jag nog din åsikt och råd...

För några veckor sen fick jag för mig att jag skulle göra en ny lampa till vardagsrummet...kanske mest för att stilla min pysselhunger. Jag rev trasor från ett gammalt lakan och knöt lite slarvigt oregelbundet i en lampring. Det var ganska kul och det gick fort. Nu när lampan hänger på sin tänkta plats får jag en liten tanke: Hmmm har jag inte sett detta förr?



Jo, precis...

känner du också igen?

Har jag återskapat "Hair" från The Addams family?


Är det "hiss eller diss", vad säger du?
Tcksam för svar!
Kram

onsdag 16 februari 2011

Kul med ord

Ja, visst! Kom hit och mys.

Jag är spytrött på våran soffa som jag egentligen är vansinnigt nöjd med. Göteborg från IKEA, denna soffa görs icke mer :( Men det spelar inte så stor roll iochförsig, hade inte köpt en likadan ändå. Men tyget är fläckigt vilket är jättekonstigt då soffan är 7 år gammal och får ständigt sällskap av sex Homosapiens och 2 katter, dessutom är ena soffarmstödet trasigt, fast det är väl Någon eller Ingen som gjort det (stackars dessa tu som blir beskyllda för allt). Har varit på IKEA för att köpa ett snyggt tyg att klä om den med men just det tyget kommer alltid in imorgon. Så en rastlös själ som jag fixar ihop en ny idé. Kuddar, det är alltid bra med kuddar och nu med en massa skojiga ord så glömmer man bort fläckar och smulor.


tisdag 15 februari 2011

Alla hjärtans dag

Hej, nu var det på tok förlänge sen jag själv titta in här. Jag har så många idéer men inbillar mig att jag har för lite tid...Men nu är jag hemma från jobbet och är sjuk, sådär att det gör ont i lederna och tilloch med håret skriker AJ! Men idag ligger jag inte i fosterställning och skakar som jag tillbringade kärleksdagen på. Stackars barn det blev Fiskpinnar och mos istället för mysmiddag...tack vare, nja på grund av mig.
Lilleman frågade härom veckan om vi inte kunde göra en Pinjata, så medan han pysslade med det gjorde jag ett hjärta. Det är ganska stort och sådär oregelbundet knöligt som jag gillar. Tyvärr ruttnade en mandarin på fatet, inte så fräscht. Men det har jag gömt med några rödlökar just för fotot. Hjärtat lär åka in i brasan snart. Skulle ha lackat det...