lördag 3 december 2011

Lena som persikor

Visst är de fina, äpplena? Frosten har lagt sig så mjuk och fin på mina utefrukter, Farbror Frost har givit dom en yllepjamas helt enkelt... I morgon är det redan 2a advent, du är varmt välkommen till min källarbutik, öppet 11-15.



Önskar dig en mysig kväll, kram

torsdag 1 december 2011

Granen står så grön o grann

Dessa granskyltar tycker jag är så himla söta, man kan hänga dom precis nästan var som helst, det är så härligt att ha massor av idéer men ibland får man inte tiden att räcka till, det bara kokar i huvudet. Jättekul! Ju mer jag gör desto mer tankar och idéer...



...vad kommer jag att fylla på i Källarbutiken till denna söndag tro?...

Titta gärna in!





onsdag 30 november 2011

Bara en bra dag

Denna dag började så bra, jag hoppas att det är en trend som har startat! För några veckor sen hade jag några vänner över på sconesfrukost, och imorse blev jag bjuden på en sån frukost...det är så mysigt att dela frukost med vänner. Troligtvis för man gör det så sällan. Du bör pröva! Resten av dagen har bara sprungit iväg, så nu! Ska jag bara luta mig tillbaka i soffan å slappa!!

Kram

tisdag 29 november 2011

Lolla in kransen

Ja så här såg det ut igår morse vid ena vardagsrumsväggen...känns ju inte så kul kanske. Jag tycker om mina saker men ibland passar det inte ihop tillsammans. Tavlan diggar jag skarpt den har barnen och jag målat ihop så det betyder ju en hel del men den fick flytta in i "mellan"s rum, stegen skruvade jag ner, tömde på cd skivor och hade tänkt sätta den på en annan tänkt vägg men... ...här lite skymtar du stegen. Nu är det lite dunkelt ljus men om du anstränger ögat lite så ser du att väggen fått en annan nyans va!? Jag gillar ju den karja slitna och ruffa bättre än stilrent och flådigt, sååå ner till Byggmax, grov, grå spackel tack. Jag tycker att det är kul att spackla men detta var rena barnleken. Spackla utan att det ska vara slätt, jehoo! med hjälp av kol från brasan smutsade jag ner det hela.



Nu känns det lite bättre, men ska aldrig slå sig till ro... förändrig förnöjer och förhöjer men mest nöjd är jag över min efterlängtade megakrans, kom på något riktigt fiffigt tillvägagångsätt (stavas det så?).

Ska nog myspysa till det lite mer...jo stegen, där hänger jag filtar när jag inte är insnurrad i dom!


Kram!





måndag 28 november 2011

En kall måndag...

...årets första snö kom igår kväll, eller säsongens först snö då! Kunde ju inte bli bättre, på 1a advent och allt!
Så mysigt att kura ihop sig med kidsen i soffan, glögg i handen och när man tittar ut faller det ivriga snöflingor till marken. Som fick ligga kvar över natten! "Mini" har längtat i 5 veckor på snön så nu har vi en som e överglad på moder natur. Själv har jag boat och tydligen spelat "möbeltretris" här hemma... Om allt går som min plan visar jag dig det färdiga resultaten imorrn!

Go hatt, kram