lördag 12 november 2011

Tre små...

...äpplen kvar på vår gamla äppelträdsfarbror. Vilket mysigt märkligt väder det har varit idag, kallt, fuktigt och för varje timme som går lägger det sig en blygsam frost. "mini" jublar att nu äntligen är vintern här, jag konstaterar ännu en gång att jag tycket att det är bra att vintern tvekar...






Önskar dig en fin kväll, det ska jag ha!
Kram

fredag 11 november 2011

Jullängtan börjar ta form

Jag kan inte riktigt 100% säga att jag längtar till snön, när den väl kommer brukar den ju vara varmt välkommen men just nu är det ganska skönt att låtsas att det än är höst...vintern håller ju på så h i m l a länge. Men samtidigt som jag känner detta så längtar jag till julen och allt som hör julen till. Det är nog själva boandet, inredningsboandet, bakboandet, saml ihop familj/släktenboandet som lockar, vi borde ha fler än en högtid som man kan boa inför. Påsken blir ju inte lika "galen", inte midsommar heller fast de har samma mysfaktor ändå på sina sätt... Nu längtar jag tills när jag få se dig i min adventsbutik!
Önskar dig en härlig fredagkväll
Kram

onsdag 9 november 2011

När strömmen går

Tänk så nedrigt när läslusten innfinner sig men inte strömmen, och nå vidare mörkerseende har man ju inte! Då har vi lösningen här...

Närå, bara skoja! Denna bok är ett gratisfynd i en 2nd hand affär, tyckte att ideen var lite skoj så jag förverkligade den. Lite kul och lite lagom ful tror jag att jag tycker...Ungarna tyckte att det var helfränt, "mini" blev mest förskräckt. Man får inte ha hål i biblioteksböcker mamma!! (vi var på biblan tidigare idag)

Önskar dig en god afton
Kram

tisdag 8 november 2011

Gott i fint



Skålar och fat i all ära, speciellt fat...jag e galen i fat av olika de slag, ju större desto bättre. MEN ibland har man inte plats för allt som är det finaste, då får man komma på något annat men för den sakens skull inte "tulla" på det goda. Nu när det drar ihop sig till juletid vill man ju ha så mycket av oliga sorter framme, mysigt blir det i glasburkar som ett gytter gärna med kärleksfulla ord eller beskrivande ord.





Ljus, kakor och snarr... Kakorna kan jag tyvärr inte ta åt mig äran med, bakade av en av mina frukostvänner som var här imorse. Kärlekskakor...troligtvis hittar du receptet på Årstidens bästa blogg...MUMS!


KRAM

måndag 7 november 2011

Skiftnyckel & ljus

Jaha, då har mästerfotografen varit framme...igen. Jag tog fler kort men givetvis blir det detta med pinnen till höger. Tänk bort den är du snäll!

Jag och mannen for till "the house of spa" IKEA härom veckan...man måste ju köpa upp sig på ljus! Men denna gång fick det helt enkelt inte plats på rätt plats,då gjorde jag två varianter, denna med band kräver lite finess för ljusen vill ramla, liksom luta sig snurrigt på nått vis, tar jag ett ljus kanske det kan stå kvar men två, då rsar det...

...då är en glasburk med stort gap mycket mer medgörlig, ett band från ett gammalt lakan och min gamla skiftnyckel så blir det väldigt mycket Annika!



Imorrn har jag kompisfrukost här så jag ska väl hoppa isäng nu...

Kram