onsdag 19 oktober 2011

Bröllop bland höstlöv

Ljuvliga Gammelström! På just denna plats där vi vigs, är "bara" vår. Här brukar vi sitta i våra stickade tröjor. Kärlek och finaste prinsar fiskar och jag målar. Det blev så självklart att det är HÄR vi säger JA!


Mittimellan har alltid tjatat om bröllop så han kan få bära fram ringarna, vår lille romantiker, och visst fick han det. Men inte på nån sidenkudde som i prinsessagorna...En sten- Less is more!

Jag har tidigare nämnt att nypon är en höstfavvo, det är ALLTID rätt med nypon. (sålänge man slipper förtära dom) Make up artisten fick premiär jobba med nypon men se hur bra det gick, och hon frågade om hon fick "sno" ideen, kul





























tisdag 18 oktober 2011

Älskade rost

Nä nu kunde jag inte hålla mig, efter att tittat på Äntligen hemma blev jag lite pysslig. I min trädgård har jag vanliga hederliga konservburkar som har rostat till sig jättefint. Dom är hur fina som helst bara som dom är men idag testade jag att limma på ett litet band runt och det blev hur bra som helst.


Jag kan inte låta bli rostiga saker, det är så pass att det tyvärr har hänt att trafik fått vänta för att jag går över gatan, inser lite jobbigt sent att: VÄNTA! där låg det något! Denna jätte mutter är just ett sånt fynd.


Skiftnyckeln låg djupt nertryckt i en grus och lerväg här på landsbyggden...






På den sista bilden syns en rostig tråd, dock lite svagt. Troligtvis en najtråd men det ser ut som en autograf, helcool. Själva lådan allt ligger i hittade jag i skogen på baksidan, har nog legat verktyg för bilar i den... Ibland har man tur att man har en MC-klubb som grannar...






Hästar biter i byxor...

Jag är en höstmänniska, idag har jag och Mini varit hemma. Jag har fått så mycket gjort idag men ändå har vi lunkat fram, det känns så skönt dagar som denna, ganska ofta kan jag tycka att allt tar sån tid. Allt somoftast kommer jag på mig själv att jag mår ganska bra av att stressa, få strycka av på listan och man känner sig nyttig när kvällen kommer. Att sega runt på morgonen, eller slappa framför TV mitt på dagen finns inte i min värld. Men iallafall, mitt i allt idag frågar Mini ooom vi iiinte kaan gå ut i skogen å fika lite?! Man blir ju varm i hjärta! Yes vi har lyckats. Det är sådär höstdisigt ute i skogen där vi sitter på ett trästock å fikar. Mini noterar att det luktar svamp, löv och skog. Han håller tummar att hästarna inte kommer för hästar tycker om att bita byxor!??? Han hade tur. Efter ett bra tag i skogen traskar vi hem till alla våra projekt. Åååå vilken mysig dag.
Kram





måndag 17 oktober 2011

Det är härligt med en vän



Det är härligt med vänner!



En av mina söner har börjat att skatea, alldeles nybörjare och ramlar en hel del! Men inte ger han upp inte, här i Avesta finns en betongpark gjuten i olika former och "pooler", helt galet för en stelbent tant som jag! När vi kommer till parken är det redan 3 grabbar där ca 11,12 årsåldern, och dom far fram hit och dit! Duktiga är dom och man kan se att det är inga töntar (fast jag gillar töntar, tro inget annat). Coola grabbar! Jag börjar prata lite med dom om det finns fiffiga tips för nybörjare... Dom tar lite blygsamt kontakt med sonen min och börjar coatcha, berömma, testar brädan, kollar hjulrull förmågn. På bara en timme har han utvecklats jättemycket, å tänk vad självkänslan fick sig en behövlig uppåtpuff!Mittimellan mår bra och det gör jag me! Tummen upp för snälla coola killar.