torsdag 8 december 2011

På rymmen



Våran Åke har hoppat ifrån min famn och hamnade på fel sida...



på fel sida om staketet! OjOjoj tänker jag. Skutt,kutt, skutt tänkte Åke!






Åke är våran kanin sen i somras, han bor i vår trädgård i lekstugan närmare bestämt, vi tycker han har det ganska bra. Vi har isolerat väggarna och gjort det fint, han har fri tillgång ut till hans trädgård som är ca 4m2...han har det väl bra?!?



Jo, han har det nog ganska bra för att vara en tamkanin men det fattar ju inte han, han vill ju studdsa runt som de andra "syskonen"...katterna! Ibland tror jag att Åke tror att han är en katt.






Jaha timmar går och Åke utanför staket består, men nåt fantastiskt är, är att han studdsar sina lovar, hoppar tillbaka för att se om huset står kvar. Å sådär håller han på. Jag passar på att dona lite i trädgårrn som att binda kransar, våran katt Lakris vankar av och an, jamar till mig som typ: det är helt fel det här, Åke kan inte skutta runt sådär!






Att jaga en kanin är ju lögn, så vad gör man? Jo, man åker till en affär som har kaningodis på pinne...locka och dra närmare, locka och dra närmare...kaninfångst!






Vi andas ut! Men nu har ju Åke fått mersmak av friheten, helt plöttsligt bor han ganska trångt :(

onsdag 7 december 2011

Kommer tillbaka...

...Jag tror aldrig att jag tidigare har varit såhär sjuk, nu har jag fått rätt medicin och känner att jag är på god väg att Komma tillbaka. Tog ett varv runt huset idag, jehoo!
Nu ser jag fram emot helgen, pigg och kry!
Vi kanske ses?
Önskar dig en fin snöig kväll.
kram

måndag 5 december 2011

Hutter

Såg på "Efter 10" imorse, det handlade om bla att bloggare höjer prestationsångesten hos de som läser, allt verkar så himla perfekt alltid. Mannen e gullig och hjälpsam, barnen bara finns som så lyckospridare, allt man tar sig för förvandlas till guld....Många funderar och tror att det är såhär 24/7.... Jag tror inte riktigt att jag är i den "perfekta kategorin" och behöver känna jättestort ansvar över hur du mår, men för att vara på den säkra sidan ska jag tala om hur det är för mig idag...på riktigt ;) Jag är febrig och skruttig, har ont i var enda led som finns, finne på hakan och håret står som en borst. Jag är riktigt ful idag!
Hoppas att du mår fantastiskt!
Kram